Muziekvereniging Sint Radboud houdt zich aan de corona maatregelen zoals opgesteld door de RIVM en de KNMO.
Klik hier voor het coronaprotocol

Het Showballet

Het showballet van Schiedam Proms wordt gevormd door getalenteerde en enthousiaste leerlingen  van Ballet- en Dansstudio Schiedam.
Het showballet krijgt in de balletschool verschillende dansstijlen aangeleerd, zoals moderne dans, improvisatie, freestyle/streetdance, klassiek ballet en showdans zodat ze al deze stijlen kunnen vertonen tijdens hun optredens.
De choreografieën zijn niet altijd voor de hele groep, zo wordt er ook aan solo's, duetten en trio's gewerkt.

Regelmatig wordt er opgetreden op festivals, bedrijfsfeesten, openingen van winkels en in het theater. En natuurlijk schitteren ze ook op het toneel tijdens de leerlingen voorstelling in Theater aan de Schie

Ballet- en dansstudio Schiedam wordt geleid door Rowana Koffijberg.
Rowana is afgestudeerd aan de Rotterdamse Dansacademie met als specialisatie Jazzdans en Moderne dans. Voor de dansacademie heeft Rowana de vooropleiding havo voor muziek en dans gevolgd. Ze kan zich sinds mei 2004 officieel gediplomeerd dansdocente noemen, waar ze erg trots op is!

Voor het opstarten van haar eigen dansstudio heeft Rowana in Rotterdam en omstreken verschillende workshops en danslessen gegeven. Zo heeft ze veel jazzdans en streetdancelessen gegeven, maar ook moderne en klassiek danslessen gegeven. Ze heeft in de loop der jaren als sportdocente vele mensen lekker laten zweten! Zoals jullie lezen, is ze van vele markten thuis! Rowana heeft in de loop der jaren ook veel podiumervaring opgedaan, ze heeft in verschillende voorstellingen gedanst, zowel in Nederland als in het buitenland. Ook heeft ze ervaringen opgedaan als achtergronddanseres bij popgroepen. Deze ervaringen probeert ze ook haar leerlingen mee te geven.

Het showballet trad eerder op met het orkest van St. Radboud en het Promskoor Schiedam tijdens het 'Concert aan de Schie' in november 2008 in het Theater aan de Schie in Schiedam.

Vind je ons leuk?

 

Bezoek eens een repetitie

Wij repeteren op de volgende dagen:

Leerlingenorkest | Dinsdag 18:45-19:45 uur
Harmonieorkest | Dinsdag 20.00-22:00 uur
Promskoor | Woensdag 20.00-22:00 uur

Bezoek ons verenigingsgebouw

Kerkweg 46a 
3124 KE Schiedam 
Nederland

Bezoek onze sociale netwerken

Ga naar boven