Muziekvereniging Sint Radboud houdt zich aan de corona maatregelen zoals opgesteld door de RIVM en de KNMO.
Klik hier voor het coronaprotocol

Het orkest

Het orkest van muziekvereniging St. Radboud uit Schiedam-Kethel is met zo'n 60 mannen en vrouwen een modern blaasorkest, waarin alle instrumenten zijn vertegenwoordigd in zowel de hout- als koperblazersgroepen. Voor Schiedam Proms is het orkest aangevuld met electrische (bas)gitaar en piano.
Het geheel geeft een fantastisch showorkest wat in staat is om diverse muziekstijlen te spelen. En dus gaat het dak eraf tijdens Schiedam Proms!
 
 
Het (harmonie)orkest van St. Radboud heeft een rijk verleden. Het orkest werd ooit landskampioen en behaalde in 2001 een fantastisch resultaat bij de concertwedstrijden op het Wereld Muziek Concours (WMC) te Kerkrade. Uiteraard is de eigen muzikale productie, Schiedam Proms, hét visitekaartje van St. Radboud. In deze ‘moderne klassieker' geeft het orkest met Promskoor, solisten en een showballet een avondvullend programma met bekende hits, popmuziek en mooie klassiekers. 
Daarnaast is St. Radboud ook bekend van het jaarlijkse 'Concert aan de Schie', een verrassend theaterconcert met muziek en beeld, zang en dans; ook het evenement Stad als Film werd een succes dankzij de perfecte combinatie van muziek en beeld met de klassieker Modern Times van Charlie Chaplin. Het evenement 'Kerst in Kethel' met een concert in en om de Dorpskerk in Kethel trekt elk jaar veel publiek.
 
Kortom: u hoort nog van ons.....

Vind je ons leuk?

 

Bezoek eens een repetitie

Wij repeteren op de volgende dagen:

Leerlingenorkest | Dinsdag 18:45-19:45 uur
Harmonieorkest | Dinsdag 20.00-22:00 uur
Promskoor | Woensdag 20.00-22:00 uur

Bezoek ons verenigingsgebouw

Kerkweg 46a 
3124 KE Schiedam 
Nederland

Bezoek onze sociale netwerken

Ga naar boven