Muziekvereniging Sint Radboud houdt zich aan de corona maatregelen zoals opgesteld door de RIVM en de KNMO.
Klik hier voor het coronaprotocol

Robbert Besselaar

Robbert Besselaar kwam zingend in Amsterdam tot leven. Aanvankelijk serieus bezig met het VWO en een studie aan de VU, ontdekte hij al snel dat zijn werkelijke passie lag in het zingen. Via de Efteling Sprookjesshow, en de musical Sjakie en de chocoladefabriek, belandde hij onder andere in Antwerpen voor Les Misérables. Daarna nam Joop van den Ende hem in zijn stal op met de musicals Oliver!, Chicago waarin hij de rol van Mary Sunshine vertolkte, Elisabeth en Titanic, waar hij de rol van architect met Tony Neef afwisselde.

Vanaf september 2006 stond hij elk weekend als solist en presentator in Hilversum in studio 21 in de Dinnershows NovoMundo en DreamsLive bij Frank Wentink.

Dit seizoen was hij ook te zien in de nieuwe productie ‘Omdat ik zoveel van je hou’ waarin hij samen met Henk poort, Carry Tefsen, Bob Fosko, Danny Nooy en Hanny Vree een ode aan 100 jaar Volkstoneel bracht.

Ook is hij 1 van de Nederlandse ‘De 3 tenoren’. Samen met Mario Veltman en Arwin Kluft bestormen zij momenteel de Nederlandse podia met hun drie gouden kelen.

 

Op deze nieuwe Schiedam Proms gaat u zelf meemaken wat een veelzijdig artiest Robbert is, en voor de mensen die er in 2006 en 2009 bij waren, wordt het een hernieuwde kennismaking!

Robert Besselaar

Vind je ons leuk?

 

Bezoek eens een repetitie

Wij repeteren op de volgende dagen:

Leerlingenorkest | Dinsdag 18:45-19:45 uur
Harmonieorkest | Dinsdag 20.00-22:00 uur
Promskoor | Woensdag 20.00-22:00 uur

Bezoek ons verenigingsgebouw

Kerkweg 46a 
3124 KE Schiedam 
Nederland

Bezoek onze sociale netwerken

Ga naar boven