Muziekvereniging Sint Radboud houdt zich aan de corona maatregelen zoals opgesteld door de RIVM en de KNMO.
Klik hier voor het coronaprotocol

Marjolein Kloet

Bij de Zeeuwse Marjolein Kloet (1983) uit Zierikzee voert de muziek al ruim 20 jaar de boventoon. Op haar 4e jaar begonze met zingen en ze is nooit meer gestopt. Vanaf haar middelbare school periode heeft ze meegedaan aan diverse uitvoeringen en musicals waaronder ‘De wonderdokter van Brouwershaven’ waarin ze de hoofdrol vertolkte. Op songfestivals en zangwedstrijden in die periode sleeptezij verschillende prijzen in de wacht en kreeghiermee erkenning van een groter publiek. Dit stimuleerde haar om (klassieke) zangles te nemen. 

In 2001 werd Marjolein gevraagd voor het Ensemble Waisisi, met circa 10 ervaren zangeressen,waarmee ze tot op dit moment aan vele uitdagende projecten meewerkt. Ook is Marjolein te vinden in de gospelmuziek, o.a.als soliste bij het Gospelkoor Together. Inmiddels is Marjolein door Marjon van Iwaarden ook wegwijs gemaakt in de ‘Complete Zangtechniek’ (pop, rock en musical). 


Marjolein heeft met haar eigen ‘semi-jazzband’ veel succes geboekt in het Zeeuwse en heeft daarmee één van haar wensen kunnen vervullen. Nu zingt ze op freelance basis bij evenementen onder begeleiding van een pianist(e) of band. Inmiddels heeft Marjoleinhaar strepen wel verdiend in Zeeland en is nu op zoek naar een nieuwe muzikale uitdaging buiten het Zeeuwse, dus: Schiedam Proms, here she comes! 

Wilt u meer van haar weten: www.marjoleinkloet.com 

Vind je ons leuk?

 

Bezoek eens een repetitie

Wij repeteren op de volgende dagen:

Leerlingenorkest | Dinsdag 18:45-19:45 uur
Harmonieorkest | Dinsdag 20.00-22:00 uur
Promskoor | Woensdag 20.00-22:00 uur

Bezoek ons verenigingsgebouw

Kerkweg 46a 
3124 KE Schiedam 
Nederland

Bezoek onze sociale netwerken

Ga naar boven