Muziekvereniging Sint Radboud houdt zich aan de corona maatregelen zoals opgesteld door de RIVM en de KNMO.
Klik hier voor het coronaprotocol

Daniëlle von Stockhausen

Daniëlle von Stockhausen is geboren op 21-05-1971 en is opgegroeid in Noord  Brabant. Voor zingen heeft ze altijd een groot talent gehad maar ze kiest ervoor om eerst haar talent voor dans te gaan ontwikkelen. Op haar 18e rond ze de opleiding tot Jazz dance docente af.

Met dit diploma op zak gaat ze aan de slag als docent maar ook als uitvoerend danseres en werkt ze mee aan vele grote en kleine producties. Toch mist ze het zingen en gaat zang- lessen volgen.

Ze krijgt de geweldige kans om voor een lange periode in te vallen bij theaterband “De nacht van de natte zakdoek” en na 15 jaar toert ze hiermee nog steeds door het land. Bij deze produktie vertolkt zij de rol van “Sharona”, leading lady van de band. Naast de optredens met de band heeft ze zich enorm ontwikkeld op zanggebied en volgt lessen bij Jeroen Manuhutu volgens de CVT methode. Tevens werkt ze mee aan korte musical producties en is ze veel gevraagd gast solist bij verschillend gezelschappen. Ook als backing-vocal is ze zeer ervaren en ze zingt met vele artiesten zowel op het podium als in de studio.

Recentelijk heeft ze haar talent gebundeld en gebruikt ze haar veelzijdigheid en zeer ruime ervaring om amateur zangers te coachen en te begeleiden.

Ze werkt ook mee als regisseur aan een aantal grote projecten, zoals Feel the music (proms-concert 2011) en Amazing christ (2011) ,een theaterproduktie gebasseerd op de musical

Jesus christ Superstar.

Hoogtepunt van haar carrière  tot nu toe, is  haar eigen theatershow “She’s All That”.

Hiermee stond ze in oktober 2007 in het theater.

        Daniëlle von Stockhausen

Daniëlle von Stockhausen zong eerder op Schiedam Proms in 2004 en 2006.

Vind je ons leuk?

 

Bezoek eens een repetitie

Wij repeteren op de volgende dagen:

Leerlingenorkest | Dinsdag 18:45-19:45 uur
Harmonieorkest | Dinsdag 20.00-22:00 uur
Promskoor | Woensdag 20.00-22:00 uur

Bezoek ons verenigingsgebouw

Kerkweg 46a 
3124 KE Schiedam 
Nederland

Bezoek onze sociale netwerken

Ga naar boven